خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

    طرح توجیهی

    پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو


    ظرفیت اسمی تولیدات: 1250 كندو

    تعداد شاغلین: 9 نفر

    سرمایه گذاری كل طرح: 892.98 میلیون ریال

    سرمایه گذاری ثابت: 839.89 میلیون ریال

    سرمایه در گردش: 53.10 میلیون ریال

    درآمد سالیانه: 1000.00 میلیون ریال

    سود ویژه: 209.83 میلیون ریال

    دوره بازگشت سرمایه: 3.8 سال

    نرخ بازدهی سرمایه: % 26.4 درصد

    مقدمه:

    عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو

    ساكارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز،

    كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود

    اختصاص داده است. ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن،

    كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین

    اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، ،(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K) دارای انواع ویتامین ها

    سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای

    هر یكصد گرم ) تولید نماید.

    از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل

    تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه (

    در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها ... »: تهیه شده با عسل ) مینویسد

    را باز میكند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته

    «. را در خاطره زنده میكند، اندیشه را پاك و زبان را میگشاید

    كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین

    دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات

    تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت

    محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر

    قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد

    غذایی شود.

    طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد كندوها میشود كه این عمل

    به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر كندو یك بچه

    كندو گرفت.

    با اجرای این طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال

    نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.......

    برای دریافت فایل این پروژه و سایر فایل های ارائه شده در زمینه تمام رشته ها و تخصص ها در هفته گذشته لطفا به آدرس زیر مراجعه نمایید:

    http://s6.picofile.com/file/8240788942/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87_%D9%88_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87.png


    این مطلب تا کنون 20 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ریال ,میلیون ,سرمایه ,غذایی ,كندو ,محصولات ,میلیون ریال ,ریال سرمایه ,سرمایه گذاری ,1250 كندو ,نگهداری زنبور ,
    طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده